Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de plastik boru içerisine sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        Alınan bilgiye göre, Uzunmustafa Mahallesi'nde oyun oynayan çocuklar, apartmanın dışında bulunan, toprağa gömülü plastik borunun içinden kedi sesi geldiğini fark etti.

        Çocukların haber verdiği vatandaşlar, kediyi bulunduğu yerden çıkaramayınca Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

        Olay yerine gelen ekipler, borunun etrafını kazarak yavru kediyi bulunduğu yerden çıkardı.

        Suyla temizlenen yavru kedi itfaiye ekiplerince veterinere götürüldü.

        Vatandaşlardan Reyhan Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yavru kediyi borunun küçük olması nedeniyle bulunduğu yerden çıkaramadığını söyledi.

        Durumu itfaiye ekiplerine bildirdiğini ifade eden Uslu, "Yavru kediye müdahale etmeye çalıştık ama olmadı. Biz de itfaiyeye haber verdik. Onlar da kediye zarar vermemek için boruyu kırarak yavru kediyi kurtardı. Şu an çok iyi, annesi de onu merak ediyor. Temizlendikten sonra annesine teslim edilecek." diye konuştu.

        Uslu, kediye zarar vermemek için ellerinden gelen gayreti gösterdikleri için itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler