Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Filistin’de yaşanan zulüm nedeniyle ulusal yas ilan edilmesinin ardından iftardan sonra düzenlenen Kur’anı Kerim tilavetleri ile başladı.

        Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu yıl dört farklı noktada başladı. Anıtpark, Cedidiye Camii önü, Konuralp ve Kalıcı Konutlar olmak üzere dört farklı nokta için oluşturulan Ramazan programı kapsamında çeşitli etkinlikler vatandaşların beğenisine sunulacak. Filistin’de yaşanan insanlık dramının ardından Türkiye genelinde ilan edilen üç günlük yas kararı doğrultusunda, Ramazan ayının ilk gününde Anıtpark meydanını dolduran Düzceliler tüm İslam alemi için dua etti. 2017 Kur’anı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya Birincisi Habib Deveci’nin tilaveti ile başlayan programda Düzceliler ellerini semaya Filistin için açtı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlik alanında bulunan Ramazan stantlarında da yoğunluk olduğu gözlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler