Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatına bağlı birimler Akçakoca Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

        AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatına bağlı anakademe, gençlik kolları , kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,köy ve mahalle temsilcileri, sandık görevlileri Akçakoca Öğretmen Evinde yapılan iftar programında bir araya geldi.

        AK Parti Düzce 3’üncü sıra milletvekili adayı Numan Çabuk da katıldığı ve oldukça kalabalık olduğu gözlenen iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

        İftar programında 24 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler konuşulurken, İlçe Başkanı Dergah Akça, belediye başkanı Cüneyt Yemenici yaptıkları konuşmalarda seçimlerden zaferle çıkacaklarını söylediler.

        AK Parti Düzce 3’üncü sıra milletvekili adayı Numan Çabuk ise, yemekte yaptığı konuşmada önce kendini tanıtarak Akçakocalıyım dedi.Seçimlerden büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler