Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şallı ve Uğur Akkuş yakalanmamak için...
        1

        Nişantaşı’nda bir otelin en üst katında yemek yerken görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş gazetecilere yakalanmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan hazırladı.

        2

        Ebru Şallı, geçen yaz Bodrum’da görüntülendiği evli iş adamı Uğur Akkuş ile İstanbul gecelerinde ortaya çıktı.

        3

        Hürriyet'in haberine göre; Nişantaşı’ndaki bir mekanda yemek yiyen Şallı ve Akkuş, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için film sahnelerini aratmayan bir prodüksiyona imza attı.

        4

        Geç saatlere kadar baş başa oturan Şallı ve Akkuş, dışarıda gazetecilerin beklediğini haber alınca uzun süre kaçış planı yaptı.

        5

        Otelin otopark kısmından çıkış yapmak isteyen Şallı ve Akkuş için ilk olarak otoparka ticari bir taksi getirildi. Gazetecilerin görüntü almaması için de otoparkın kapısı kapatılıp ışıkları söndürüldü.

        6

        Ticari taksinin içerisi görüldüğü için çıkışı iptal eden ikili, daha sonra siyah camlı bir vip araç istedi.

        7

        Otel çalışanlarının geniş güvenlik önlemleri altında VIP araca bindirilen Ebru Şallı, otelden tek başına ayrıldı.

        8

        Sevgilisi Uğur Akkuş ise geceyi otelde geçirdi. Şallı’nın içinde saklanarak kaçtığı minibüs ile gazeteciler arasında adeta köşe kapmaca yaşandı. Görüntü vermemek için minibüs şoförüne gaza bas talimatı veren Şallı, trafikteki diğer vatandaşların canlarını tehlikeye soktu.

        9

        Minibüs ile ters yollara giren, makas atarak hiç bir trafik kuralına uymayan şoförünü uyarmayan Şallı, uzun bir kaçışa imza attı.