Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Erol'u çıldırtan yorum
        1

        Eda Erol, şarkıcı Alişan nişanlanmış, düğüne 2 ay kala ise sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

        2

        Ayrılığın ardından işlerine ağırlık veren ve magazin basınının ilgi odağı haline gelen Eda Erol, bir takipçisinin, "Sen de Alişan sayesinde tanındın. Kimse seni tanımıyordu... Sen de meşhur oldun, hayırlısı..." yorumuna ateş püskürdü.

        3

        Eda Erol takipçisine "Biraz aklınız olsa 11 yıldır ablamı kullanmadığımı ve asla böyle şeylerde gözüm olmadığını anlardınız..." sözleriyle yanıt verdi.

        4

        AYRILIĞI BÖYLE DUYURMUŞLARDI

        Eda Erol Instagram hesabından, 'çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim' mesajını yayınlandı.

        5

        Alişan ise Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

        Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik.

        6

        Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin.