Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE / KIRKLARELİ / TEKİRDAĞ (AA) - Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sarı-kırmızılı taraftarlar, sevinç gösterilerinde bulundu.

        Edirne'de maçın ardından Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi karşısında bir araya gelen taraftarlar, sarı-kırmızılı bayraklarla tezahüratta bulundu.

        Meşaleler yakan taraftarlar, buradan Saraçlar Caddesi'ne yürüdü. Kutlamalara, yoldan araçlarıyla geçenler de korna çalarak eşlik etti. Taraftarlar, yağışa rağmen sevinç gösterilerini sürdürdü.

        Kırklareli'de ise Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda toplanan taraftarlar, meşaleler yaktı ve tezahüratta bulundu. Bazı taraftarlar da kutlamalara araçlarıyla katıldı.

        Tekirdağ'da Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen sarı kırmızılı taraftarlar, sevinç gösterilerinde bulundu. Kutlamalara, yoldan araçlarıyla geçenler de korna çalarak katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler