Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne merkez ve ilçelerinde, bayram süresi boyunca uygulama yapan jandarma trafik ekipleri, sürücülere şeker ve kolonya ikram etti.

        Edirne merkez ve ilçelerinde Ramazan Bayramı nedeniyle tatillerini yapmak üzere çeşitli güzergahları kullanan araç sürücülerine, il ve ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince şeker ve kolonya ikram edildi.

        Ramazan Bayramı nedeniyle çok sayıda İstanbullu da Ege’deki sahillere ve illere akın etti. Edirne’nin Keşan ilçesinden geçen trafiğin yoğun olması nedeniyle; Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de KeşanEnez Karayolu ile KeşanMecidiye Karayolu’nda uygulama yaptı. Yapılan uygulamada genel sorgulamalar yapılırken, jandarma ekipleri aynı zamanda da sürücülere ve araçlardaki vatandaşlar şeker ve kolonya ikram ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

        Jandarma ekipleri ayrıca sürücüleri bayram nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı uyararak dikkatli araç kullanmalarını istedi. Yolculuk yapan vatandaşlar da, jandarmanın uygulamalarından memnun olduklarını söyledi.

        Sürücülere, bilgilendirici broşürler de dağıtan jandarma ekipleri, özellikle Erikli ve Enez sahil yollarında önlemlerin artırıldığını ve maket trafik araçları ile algı oluşturulmaya çalışıldığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler