Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Edvina Sponza, İbrahim Kutluay ve Demet Şener ile ilgili konuştu
        1

        Sosyetenin ünlü ismi Edvina Sponza, Demet Şener ile İbrahim Kutluay çiftinin boşanmasına neden olduğu iddialarına ilk kez HT Kulüp aracılığıyla cevap verdi.

        2

        Sponza, "Bu onların davası benim davam değil. Bu davanın içinde bulunmak istemiyorum" dedi.

        3

        Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile eşi Demet Şener’in boşanmasına sebep olduğu iddia edilen sosyetenin ünlü ismi Edvina Sponza, hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez HT Kulüp’e konuştu.

        4

        "KONUNUN DIŞINDAYIM"

        HT Kulüp muhabiri Onur Aydın’ın Bebek Parkı’nda rastladığı Sponza, “Kutluay çiftinin boşanma davasıyla ilgili birçok kez soru sorulmasına rağmen hiç cevap vermediniz. Kutluay çiftinin boşanmasına neden olduğunuz iddia ediliyor. Neler söyleyeceksiniz?’’ sorusuna “Ben bu konuda hiçbir zaman konuşmadım, konuşmak da istemiyorum bu davanın içinde bulunmak istemiyorum. Bu onların davası benim davam değil. Bu konunun tamamen dışındayım bunu böyle bilmenizi isterim’’ dedi.

        5

        11 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay’la boşanma davaları devam eden Demet Şener, Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat talep etmişti.

        6

        Bebek Parkı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen Edvina Sponza, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette gazetecilerin Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma süreciyle ilgili soruları sonrası daveti terk etmişti.