Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Başbakan Davutoğlu Sultanahmet'te köfte yedi

        Davutoğlu, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin tanıtım toplantısının ardından Sultanahmet Camii'ne geçti. Burada cuma namazı kılan Başbakan Davutoğlu, çıkıştı makam aracına binmedi.

        Yanında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da vardı. Birlikte yürümeye başladılar. İstikamet yakındaki ünlü bir köfteciydi. Başbakan burada öğle yemeği yedi. Bir ara cama çıktı ve el salladı. Başbakan yemeğin ardından yine yürüyerek Gülhane Parkı'na gitti. Başbakan yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti. Gülhane Parkı girişinde makam aracına binen Davutoğlu, Topkapı Sarayı'na geçti.

        TOPBAŞ YAYA KALDI

        Başbakanın tarihi yarım adadaki temposuna İstanbul Büyükehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci da ayak uydurmaya çalıştı. Başbakan Gülhane'de aracına binerken, Topbaş ve Temurci yaya kaldı. Kol kola giren Topbaş ve Temurci Gülhane yokuşunu çıkarak Topkapı Sarayı'na geçti.

        EŞİ DE KATILDI

        Topkapı sarayı girişinde bir süre bekleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra aracından inerek saraya girdi. Başbakana eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Kültür Bakanı Ömer Çelik tarafından karşılanan Davutoğlu saray içindeki Karahisari Mushafı baskısı tanıtım törenine katıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ