Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Ekip toplanıyor

        Dünya bir kez daha tehlike altındadır. Sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi yine kahramanlarımızın elindedir. Ancak Demir Adam ve Kaptan Amerika'nın arasında yaşanan olaylarınsonrasında bölünen ve birbirlerinden uzaklara savrulan kahramanlarımız, Thanos'u yenmek için tekrar bir araya gelip tüm güçleriyle savaşmalıdır.

        Birçok kahramanı bir arada göreceğimiz Avengers: Infinity War filminin kadrosundaki, Robert Downey Jr. (Demir Adam), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Kaptan Amerika), Mark Ruffalo (Hulk) , Scarlett Johansson (Black Widow), Tom Holland (Örümcek Adam), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Sebastian Stan (Bucky Barnes / Kış Askeri), Anthony Mackie (Falcon), Paul Rudd (Ant-Man), Jeremy Renner (Hawkeye) ve Paul Bettany (Vision) gibi isimler Yenilmezler ekibi olarak karşımıza çıkıyor.

        Yenilmezler'e dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Black Panther evreninden M'Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira dakadroda bulunuyor.

        Bunun yanında Benedict Cumberbatch (Doktor Strange), Tom Hiddleston (Loki), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Cobie Smulders (Maria Hill) ve Gwyneth Paltrow (Petter Potts) 'da filmin kadrosunda yer alıyor.

        Son olarak filmde Galaksinin Koruyucuları ekibinden Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Vin Diesel (Groot) ve Pom Klementieff (Mantis)' de yer alırken, filmin kötü adamı Thanos'u, Josh Brolin canlandıracak. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ile Joe Russo otururken, senaryoyu Stan Lee, Jack Kirby, Christopher Markus ve Jim Starling gibi isimler kaleme alıyor.

        İki bölüm olarak seyircilerle buluşacak olan filmin ilk bölümü Avengers: Sonsuzluk Savaşı 27 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ