Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Sevgililer Günü altın sektörünü canlandırıyor - Alışveriş Haberleri

        Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan, Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla piyasalarda hareketlenme olduğunu belirtti.

        Altın fiyatlarının artması ile birlikte, sektörde yaşanan durgunluğa 14 Şubat Sevgililer Günü hareketlilik kazandırdı. Bu hareketlilikten memnun olduklarını belirten esnaflar, ''Kuyumcu esnafı olarak Sevgililer Günü'nü bekliyoruz. Bu özel günde evlilik teklifi yapanlar oluyor, eşine altın alanlar oluyor. Şimdiden işlerde hareketlilik başladı.'' dedi.

        Tekirdağ'da kuyumculuk yapan Ahmet Gürsu ise şu açıklamalarda bulundu:

        "Sevgililer Günü kuyumcuların bayramı sayılır. Bu özel günlerde ticaretimizde artış oluyor. Sevgililer günü gibi diğer özel günlerde de kuyumcuların ellerinde ki özel tasarımlar ve takılar her keseye uygun şekilde yapılıyor. Bizde bu özel gün için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Sevgililer Günü'nde sevgililerini mutlu etmek isteyenler için yüzüklerimizi, kolyelerimizi, özel tasarımlarımızı hazırladık bekliyoruz. Sevgililer gününün hayırlısıyla iyi geçeceğini düşünüyoruz."

        HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜN MEVCUT

        Her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğunu belirten kuyumcular, "Sevgililer Günü ile ilgili kampanyalarımız var. Mesela kolyelerimiz var 109 lira, 99 liradan başlayan yüzüklerimiz var. Ürünlerimiz herkesin bütçesine uygun şekilde. Kuyumcular olarak bizim farklı misyonumuzda var. Burada sadece altın satmıyoruz. İnsanlara mutluluk satıyoruz. Çünkü aldıkları ürünlerle, hediyelerle sevgililerini sevdiklerini mutlu ediyorlar. İnsanlar hediye alarak sevdiklerinin mutlu edince esnaf olarak biz de mutlu oluyoruz." dedi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ