Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Trendler Çarşafçı gözünü nereye dikti?,Frette - Alışveriş Haberleri

        HABERTÜRK

        İtalya’nın ünlü ve lüks ev tekstil markası Frette, Türkiye pazarına Abdi İpekçi Caddesi’nde açtığı yeni mağazasıyla girdi. Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ve onun eski karısının da çarşaf aldığo mağaza olan marka ikinci mağazasını açmak için Ankara’ya göz dikti.

        ‘KAÇ KİŞİ YATACAK’

        Dünyada birçok saraya sattığı haute couture ürünlerle tanınan Frette’nin Başkan Yardmcısı Simone Bocchio “Dünyanın her yerinden oldukça ilginç istekler alıyoruz. Ama kimseye ‘Deli’ demiyoruz. ‘Hayır’ da demiyoruz. Herkes bizim için müşteri” dedi. Bocchio dünyada 104 butiğiyle faaliyet gösteren markaya gelen bazı ilginç istekleri de şöyle sıralıyor,

        “Rusya’da 8 metreye 3 metrelik bir yatak için özel çarşaf üretmemizi istediler. Ürettik. ‘Burada kaç kişi yatacak’ diye düşünsek de müşteriye soru sormayız. Bir saray için de 350 kişilik masa örtüsü yapmıştık”

        ‘NEREDE UYURSA UYUSUN MERKEL HEP MERKEL’

        Kralların ve politikacıların kullandığı markanın Başkan Yardımcısı Bocchio, ‘İyi uyku bu kadar çok kriz ve iç savaşın olduğu dönemde politikacıların daha pozitif olmasını sağlar mı’ sorusuna “Politikacıların nerede yattığı değil kafa yapıları önemli. Nerede uyursa uyusun Angela Merkel hep Merkel” cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ