Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Ev Ekonomisi Keşan'da "indirim günleri" kapsamında ilçeye müşteri bekleniyor - Alışveriş Haberleri

        Keşan'da 3 gün sürecek ''İndirim günleri'' projesi kapsamında İstanbullu müşterilerin ilçeye gelerek alış veriş yapmaları hedefleniyor.

        Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ''İndirim günleri'' projesi açılışında yaptığı konuşmada, tarım, hayvancılık ve turizmin yanında ilçenin geleceği için ticareti, üretimi, istihdamı ve ihraç etmeyi de konuşmak gerektiğini söyledi.

        İstanbul ve AB ülkesi Yunanistan'a açılan sınır kapısına yakınlığıyla Keşan'ın önemli bir noktada olduğunu ifade eden Dınkırcı, ''15 milyon nüfuslu bir dünya kenti, İstanbul'a 2 saat, sınır kapısına da sadece 35 kilometre uzaklıktayız'' dedi.

        "ESNAFIN YÜZÜ GÜLSÜN, KAPISI AÇIK KALSIN"

        Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, bir bankanın desteğiyle ''Esnafın yüzü gülsün, kapısı açık kalsın'' sloganıyla başlatılan projenin ortak hareket etme kültürüyle gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

        Ardından Dınkırcı, Helvacıoğlu ve esnaflar ''İndirim günleri'ni'' kurdele keserek başlattı.İlçedeki 300 esnaf sattığı ürünlerde, pazar gününe kadar yüzde 20 ile yüzde 70 arasında indirim uygulayarak projeye destek veriyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ