Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Döviz Dolar bugün ne kadar oldu? (18 Nisan 2017) 1 Dolar ne kadar? - Döviz Haberleri

        Referandumun resmi olmayan sonuçlarının erken seçim ihtimalini ortadan kaldırmasının ardından dün ilk etapta gerileyen dolar/TL günün kalanında yukarı yönlü dalgalanırken, kurda akşam saatlerinde hızlı bir yükseliş yaşandı.

        Dün saat 18.40'ta 3.6640 TL seviyesinde olan dolar/TL akşam saatlerinde 3.7150 seviyesine kadar yükseldi.

        Dolar/TL bu sabah ise güne 3.71 TL seviyesinde başlamasının ardından 3.6950 TL seviyelerinde dengelendi. Öğleden sonra ise satışların devamı ile 3.6750 TL seviyelerine geriledi.

        MB TOPLANTISINA KADAR 3.65-3.74 BANDI

        Global Yatırım Kıdemli Strateji Müdürü Gökhan Uskuay, haberturk.com'a yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

        "Cuma ve Pazartesi günü Paskalya nedeniyle Londra piyasası kapanmıştı. Döviz piyasası üzerinde Londra ve Asya etkisi sabah saatleri ile etkisini gösterdi. OHAL’in uzatılması, idam ve AB ile ilgili üyelik sürecinde referandum sinyalleri verilmesi nedeniyle dolar yurtdışından bağımsız bir şekilde negatif ayrıştı. Referandum sonrasında erken seçim beklentisi ortadan kalktı ama başka belirsizlikler oluştu, bu nedenle TL’de istenen etki görülmedi. Gelecek hafta 26 Nisan’da TCMB toplantısı gerçekleşecek. Bu toplantıya kadar 3,65-3,74 TL aralığında volatil seyir devam eder. 3,74 TL kırılırsa dengelenme süreci tamamen bozulabilir."

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? BORSADA SON DURUM İÇİN TIKLAYINIZ İŞTE ALTIN FİYATLARI
        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ