Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        İLANDIR
        Haberler Ekonomi Ekonomi İlan İndirim Kodlarıyla Tasarrufun Keyfine Var! - Ekonomi İlan Haberleri

        PİCODİ TÜRKİYE İÇİN YENİ KUPON SİTESİNİ PİYASAYA SÜRDÜ

        Polonya, Brezilya ve Rusya’nın önde gelen online kupon sağlayıcısı olan Picodi Grubu, Türkiye piyasasında yeni bir site ilân etti. picodi.com/tr/ sitesi Türk online alışveriş severlerin tasarruf etmelerine yardımcı olmak için, online alışverişleri esnasında ücretsiz online promosyonlar sağlayacak. Grup, kupon kodu pazarında önemli bir rol oynuyor. 2014 yılında Picodi grubu, satışlarda yaklaşık 88 milyon Euro'luk bir değer elde etti ve tüm dünyadaki kupon sitelerini toplamda 10 milyondan fazla kişi ziyaret etti. 2015 yılında ise bu rakam neredeyse iki katına çıkarak 146 milyon Euroya ulaştı. Şirkete ait kupon siteleri, her ay ortalama 2 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor ve bu rakam gitgide büyümeye devam ediyor. Halihazırda 26 kupon sitesi bulunan Picodi grubu en yeni kupon kodu websitelerini 2015 yılının Şubat ayında piyasaya çıkardı.

        Dünya çapında tüketicilerin tasarruf etmelerini sağlamak için online indirim kodları ve fırsatları sunan yeni kupon kodu siteleri oluşturmak Grup'un stratejilerinin bir parçası. 2016 yılında şirket tüm sitelerini tek bir isim altında topladı "Picodi". Picodi son zamanlarda Avustralya, Singapur, Güney Afrika, Kolombiya, Şili, Beyaz Rusya, Tayland, Pakistan ve Ukrayna pazarlarında da hizmete başladı. Kullanımda olan ülkelerde ise sadece alan adı değişikliğine gitti. Web sitesinin kullanıcı dostu doğası, kullanıcılara online indirim kodları ve kuponlarına anlık olarak erişim imkânı sağlıyor. Yeni uluslararası web siteleri yaratarak yayılan şirket "Picodi" adı altında güçlü ve tutarlı bir marka kimliğine ulaşmak istiyor. Şirketin CEO'su Szymon Docosz: "Güçlü bir marka inşa etmek istiyoruz ve indirimli alışverişin Picodi kelimesi ile eş anlamlı olmasını umut ediyoruz" dedi.

        Picodi Hakkında

        İlk olarak International Coupons adı ile kurulmuş, Krakov / Polonya merkezli bir e-ticaret şirketidir. Şirket, 2010 yılında online olan Kodyrabatowe.pl'nin başarısından sonra 2011 yılında dünya pazarına ulaşmıştır. kodyrabatowe.pl'nin büyük başarısını Türkiye, Slovakya, Rusya ve Brezilya pazarları takip ediyor.

        picodi.com/tr/ Hakkında

        picodi.com/tr/, Türkiye’nin online alışveriş ve seyahat siteleri, online süpermarketleri ve mağazalarına ait online indirim kodları ve fırsatlarının toplandığı bir sitedir. Güncel kupon kodları ve fırsatların geniş listesi günlük olarak güncellenir ve bu hizmet ücretsizdir ve kayıt olmayı gerektirmez. Media Markt indirim kodu, Markafoni, Tchibo, n11 kuponları bulmak mümkün olan sitede, kupon bilgilerinin yanı sıra, kullanıcı tüm promosyon kodlarına ve onları nasıl kullanacağına ait makaleler de bulabilmektedir. Bunların yanı sıra yenilenen politikası ile picodi Türkiye kullancının tercihlerine göre indirim ve kuponlar sunabilmektedir. Üstelik akıllı kullanıcının markette, restoranda ya da mağazada yanında olabilmek adına geçtiğimiz günlerde picodi adında mobil uygulamasını çıkartmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ