Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Sağlam Tapu'dan çocukların eğitimine önemli destek - İş-Yaşam Haberleri

        2016 yılının ilk çeyreğinde 1 milyon ipotek işlemi hedefine ulaşan ve gayrimenkul ipoteği sektöründe hızla büyüyen FU Gayrimenkul’ün markası Sağlam Tapu, ihtiyaçsahibi çocukların okul masraflarının karşılanmasına yönelik profesyonel fotoğrafçalışmaları yapan Okutan Kareler ile iş birliği yaptı.

        İş birliği kapsamında tümçalışanlarıyla objektif karşısına geçen Sağlam Tapu, hem projeye destek oldu, hemde Toplum Gönüllüleri Vakfı’na yapmış olduğu bağışla eğitime önemli bir katkısağladı. Sağlam Tapu ayrıca, Okutan Kareler ekibiyle beraber bir de tüketicideneyiminin paylaşıldığı tanıtım filmini çekerek projeye olan desteğini artırdı.

        “Topluma dokunan projelerin destekçisiyiz”

        Okutan Kareler’in herhangi bir kurum veya kuruluşa bağlı olmayan gönüllülerinoluşturduğu bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyen FU Gayrimenkul DijitalPazarlama Uzmanı Zeynep Özkalay, “Sosyal sorumluluk bizim için sadece bir hedefdeğil, şirket kültürümüzün de bir parçası. Yeni bir iş yapacağımız zaman,tedarikçimizden son tüketicimize, kime nasıl fayda sağlayabileceğimizi mutlakakurguluyoruz. Topluma dokunabileceğimiz her projeyi hayata geçirmek için çabaharcıyoruz. Okutan kareler de bunun bir tezahürü; zaten grup olarak kurumsal bir fotoğraf çekimi yapmamız gerekiyordu, bu çekimi Okutan Kareler aracılığıylagerçekleştirip öğrencilerimizin de eğitim ve öğretim yılı boyunca ihtiyaçlarınıkarşılamak bizler için mutluluk verici” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ