Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ekonomi Bakanı Zeybekci: Türkiye'yi inşa etme hayalimizden alıkoyamazlar - İş-Yaşam Haberleri

        Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bugün Mardin, Van, Ağrı ve Hakkari'de yürütülen askeri operasyonlardan gelen şehit haberleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

        Açıklamasında ülkesini savunurken şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına, silah arkadaşlarına sabır, yaralılara ise acil şifa dileyen Zeybekci, bu saldırıların Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacağını, teröristlerin gereken cevabı alacağını vurguladı.

        Zeybekci, şunları kaydetti:

        "Milletimiz ve devletimizin daha iyi olması için mücadele ettikçe birileri de yolumuza taş koymak, çelme takıp yürüyüşümüzü bozmak için elinden gelen çabayı göstermektedir. Bu hainler, bugüne kadar olduğu gibi elbet bundan sonra da yaptıklarının cezasını er ya da geç çekecektir. Onların ve onların iplerini elinde tutanların bu çabaları beyhudedir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizi hak bildiğimiz yoldan, millete hizmet etme sevdamızdan ve büyük, güçlü Türkiye'yi inşa etme hayalimizden asla alıkoyamazlar. Biz, bu yola baş koyduk. İnsanımızın hak ettiği şekilde ve en iyi şartlarda yaşaması için ne gerekiyorsa gece gündüz demeden çalışacak, varımızı yoğumuzu seferber edeceğiz. Bizi yolumuzdan etmeye çalışanlara ise asla müsamaha göstermeyeceğiz."

        Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanların elbette üstesinden gelineceğini belirten Zeybekci, "Yeter ki milletimiz, terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı dik duruşunu, omuz omuza yürüyüşü ile birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu alçakça saldırılar, hainlerin silahlarını milletin iradesine doğrulttuğu 15 Temmuz'da vatan savunması için yan yana gelip kenetlenmiş halkımızı birbirinden koparamayacaktır." ifadelerini kullandı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ