Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Projeler TOKİ Adana Sarıçam kura çekiliş sonuçları açıklandı! - Emlak Haberleri

        Kentsel dönüşüm ve konut edindirme amacıyla yapılan TOKİ evlerinin Adanailinde yapılacak kura çekimleri açıklandı. Adana Sarıçam için bugün yapılan TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirisiniz.

        Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında AdanaSarıçam'dayapılacak 300konut için kuralar çekildi. Çekilen kura sonucuna göre 8133başvuru sahibinden 300'ü konut hakkı kazandı.

        ADANA SARIÇAM TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KONUTU BELLİ OLAN ALICILAR;

        Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilanedeceği tarihlerde T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Sarıçam Şubesinde Gayrimenkul SatışSözleşmesi imzalayacaklardır.

        Sözleşme imzalama aşamasında;

        1. İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve adrese dayalı kayıtsistemine göre alınacak olan Adana il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamakkoşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge,

        2. İl/ilçe Tapu Sicil Müdürlüğünden başvuru sahibinin, kendisine, eşine ve/veya velayetialtındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız birbölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç)bulunmadığına dair belgeyi,

        3. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

        Gerekli görüldüğünde istenebilecek ek belgeler ile birlikte ilan edilen tarihlerde ibrazederek başvuru şartlarına sahip olduklarını kanıtlayacaklardır.

        KURA ÇEKİLİŞİNİN ARDINDAN HAK SAHİBİ OLAMAYANLAR ÜCRETLERİ GERİ ALABİLECEK

        “Hak Sahibi Belirleme Kurası” noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileridenetiminde 03.05.2016 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programıdaha sonra açıklanacaktır.

        1. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 06.05.2016tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecektir.

        2. Projenin bağımsız bölüm listesi ve konut fiyatları belirlendikten sonra İdare’cebelirlenecek tarihte “Konut Belirleme Kurası” çekilecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ