Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Dekar Asmalı Hayat'ın ilk etap teslimleri yapıldı - Emlak Haberleri

        Dekar Yapı’nın son projesi Dekar Asmalı Hayat’ın ilk etap teslimleri gerçekleşti ve hayat başladı. Satışlarının %85’i tamamlanan projede her evin bir bahçesi bulunuyor. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Asmalı Hayat projesi, ulaşılabilir fiyatlarla kaliteli bir hayat sunuyor. Projede, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

        Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Dekar Asmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk Havalimanı’na yakın bir lokasyonda yer alıyor.

        Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçirebilmesini sağlıyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

        78 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Dekar Asmalı Hayat projesinin 1. Etabı teslim edildi, 2. etabı Mayıs 2017’de, 3. etabı ise Kasım 2017’de ev sahiplerine teslim edilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ