Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Bu ay konutta peşinat da taksitler de oruç tutuyor! - Emlak Haberleri

        Markalı konut projeleri ramazana özel kampanyalar düzenledi. Kendi finansman kaynaklarını devreye sokarak vadeleri uzatan, faizleri sıfırlayan şirketler yüzde 25’e çıkarılan peşinat tutarlarını da taksitlendirerek ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor. Farklı alternatiflerin bulunduğu projelerin her birinin değişik olanakları var. Peşinatı erteleyen, vadeleri uzatan, teslime kadar ödeme almayan kampanyalar sadece bu ay geçerli.

        TAKSİTLER ARALIK 2011'DE

        Yeşil GYO’nun 14 bin konutluk projesi Innovia’nın 4. etabından daire alacaklar için çeşitli fırsatlar sunuluyor. Bu projeden daire alanlar taksitleri ödemeye Aralık 2011’de başlıyor. 86 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Innovia 4’te banka kredisiz, kefilsiz 0 faiz imkânı da sunuluyor. Innovia’nın 4. etabında daire fiyatları 84 bin TL ile 120 bin TL arasında değişiyor.

        6 AY ERKEN TESLİM EDİLECEK

        Avrupa Konutları, Halkalı’ Atakent 3’ü erken teslim edeceğini açıkladı. Ayrıca ramazan kampanyası ile de ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık getirdi. Daire fiyatlarının 227 bin 500 TL’den başladığı Atakent 3’ten ev sahibi olmak isteyenler 0.96 faizle 60 ay vadeyle ev sahibi olabiliyor. 120 ay vadeyle satın almak isteyenlereyse 0.98 faiz uygulanıyor.

        TAKSİTLERİ KİRACI ÖDEYECEK

        Dumankaya İnşaat, ramazan ayı süresince Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi ve Adres Panorama projelerinde konut kredisi kullanımında veya peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapıyor. Dumankaya’nın kampanyalı projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, konut teslimine kadar ödeme yapmıyor ve teslimden sonra taksitleri kiracıları tarafından ödenebiliyor. Ramazan kampanyasında alıcılar peşinat ödemesini daire teslimine erteleyerek, hemen daire taksitlerini ödemeye başlayabilecek.

        SİNPAŞ PEŞİNATI KALDIRDI

        Sinpaş GYO’nun sarayda yaşama imkânı sunan İstanbul Sarayları, ödeme kolaylıkları ile ramazanda konut almak isteyenlere kolaylıklar sağlıyor. Peşinatı kaldıran Sinpaş, 218 bin TL’den başlayan konutlara 1.750 TL taksitle, 120 ay vade imkânıyla sahip olma fırsatı sunuyor.

        SUR YAPI % 10 İNDİRİM YAPTI

        Sur Yapı’nın yaz kampanyası peşin ve banka kredisinde yüzde 10 indirim fırsatından oluşuyor. Exen İstanbul, Metrogarden ve Ada Park projelerinde uygulanan kampanyada peşinat yüzde 5 olarak belirlenmiş. 120 ay vade ve yüzde 20’sini teslimde ödeme fırsatı sunuluyor.

        Yelda Akgün-HT EKONOMİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ