Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Projeler Konutta erken rezervasyon dönemi! - Emlak Haberleri

        Yelda Akgün-Habertürk

        Geçtiğimiz yıl 1510 adet konut satarak 702 milyon TL satış geliri elde eden Sinpaş GYO, 2013 yılında lanse edeceği Ankara Çankaya ve İstanbul Bomonti projeleri için ön satışa başladı. Erken rezervasyon sistemi ile talep toplayan Sinpaş GYO, kayıt bırakan müşterilerini sırayla arayarak indirim avantajı sunacak. Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Bomonti Time Residence adını verdikleri İstanbul projesinde 518 konut, Ankara Çankaya’daki The First projelerinde 479 konut inşa edeceklerini söyledi.

        ARAYANLARA İNDİRİM FIRSATI

        Ekinci “Konutta ön taleple erken rezervasyon uygulaması yapacağız. Çağrı merkezimize talep bırakan müşterilerimizi sırayla arayacağız ve özel fırsatlar sunacağız. Sınırlı sayıda konut olacağı için müşterilerimize öncelik tanıyacağız” dedi. Sinpaş GYO, 2013 yılı içinde satışına başlamayı planladığı projeleri ile bu yıl 1 milyar TL satış geliri bekliyor. Yeni projeleri anlatan Ekinci, bu yıl 312 bin 358 metrekare alanı satışa sunacaklarını söyledi.

        2013’TE 4 YENİ PROJE

        Geliştirdikleri arsalara 6051 konut inşa edeceklerini de belirten Ekinci, “Yeni projelerle birlikte konut portföyümüzü 9050 adede yükselteceğiz. 2013 yılında 4 yeni projeyi hayata geçireceğiz. Bu projelerimiz, Bomonti Time, İstanbul Park Halkalı, Ankara’da The First Çankaya ve Gaziosmanpaşa projeleri olacak” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ