Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Kampanyalar Sahill Mesa ile sadece bir eve değil, ayrıcalıklarla dolu bir yaşama sahip olun... - Emlak Haberleri

        Alıştığınız MESA kalitesi yeni adresinde, Kartal sahilde sizlerle buluşuyor.

        Her katta sadece tek bir dairenin tasarlandığı, benzersiz bir adalar ve deniz manzarasını evinizin içinde hissedeceğiniz, banyonuzdan bile güneşin ısıtan sıcaklığını görebileceğiniz, isterseniz açık havuzunuzda yüzebileceğiniz, isterseniz sahilin tertemiz havasını içinize çekerek yürüyüş yapabileceğiniz bir yaşam hayal edin. Mesa bu hayali Sahill Mesa projesi ile gerçeğe dönüştürüyor.

        Her m2’nin özenle tasarlandığı Sahill Mesa projesinde, her biri 306 m2 olan 4+1 daireler en ince ayrıntısına kadar düşünülerek konforlu bir yaşamı kaliteyle buluşturan çözümler üretildi.

        Her katta tek bir dairenin olduğu projede daire sakinleri için özel bir yaşam alanı oluşturulurken, site ayrıcalık ve konforu da göz ardı edilmedi.

        Bu ayrıcalıklarla dolu yaşama sahip olacak 17 özel aileden biri olmak ve lansman fiyatlarından yararlanmak için satış ofisimizi ziyaret etmeniz yeterli.

        http://www.mesakartalsahil.com/

        Tel : (0.216) 451 93 70 -71 -72

        E-Posta : info@mesa.com.tr

        Adres: Cumhuriyet Mah. Mermer Sokak No:16

        Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal / İSTANBUL

        MESA’nın satıştaki tüm projeleri için

        www.yasammarkasi.com

        adresini ziyaret edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ