Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Kampanyalar Önce Venedik geldi, şimdi sarayları... - Emlak Haberleri

        Venedik temasını İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna direkt ulaşım alacak. Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Venedik’e Mecidiyeköy’den 15 dakikada gelinebilecek. Venedik artık hayal olmayacak” dedi

        Via Properties&Gürsoy yatırım ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükselen ve Venedik’i İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia projesi, İstanbul’un trafik sorununa da çözüm getirecek. Habipler-Topkapı tramvay hattının önünden geçtiği proje, TEM'e direkt bağlantı alıyor. 2017 yılında tamamlanması planlanan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun bir istasyonu ise Viaport Venezia’nın içinden geçecek. Metro ve metrobüs akslarının projelerin değerlerine değer kattığını anlatan Viaport Venezia Satış&Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “İstanbul’da çözümsüz hale gelen trafiği rahatlatmanın yolu raylı sistemden geçiyor. Mecidiyeköy-Mahbutbey metro durağı ise şehrin bir ucundan bir ucuna olan ulaşımı çok rahat ve kısa zamanda gerçekleştirecek. Bu metro hattının duraklarından biri ise bizim projemize direkt bağlanacak. Bu da 2015 Mayıs’tan itibaren projemizde yaşamaya başlayacak yaklaşık iki bin aile için yaşamlarını kolaylaştıracak büyük bir fırsat olacak” diye konuştu.

        7 gün 24 saat Venedik'te yaşam

        Dünyadaki örneklere bakıldığında da ulaşımın kolaylıkla sağlanabildiği lokasyonlardaki projelerin çok değer kazandığını belirten Hayırlıoğlu, “Biz projemizden şu anda daire alan müşterilerimize Mayıs 2015’e kadar yüzde 50 prim öngördük. Bu oran metro hattının açılması ile birlikte yüzde yüzlere kadar çıkacaktır” dedi. Hem yatırımcısına kazandıran, hem de projede yaşayacaklara lüksü ve konforu bir arada yaşatacak bir proje hayata geçirdiklerini kaydeden Hayırlıoğlu, “Biz hayalleri gerçekleştiriyoruz. Sarayda yaşama hayalini kuranlara saray yaşamını, Venedik tatili düşleyenlere ise 7 gün 24 saat yaşayabilecekleri bir Venedik armağan ediyoruz” dedi. Viaport Venezia’da 1 kilometrelik kanallarda gondolla hem gezinti yapılabilecek, hem de alışveriş sonrasında daire sahipleri gondollarla evlerine ulaşabilecekler. San Marco meydanının oluşturulacağı projede, yine daire sahipleri Venedik restoranlarında konuklarını ağırlayabilecekler.

        Venedik’i tüm Türkiye’ye hediye ediyoruz

        Via Properties olarak hayata geçirdikleri projelerde “birleşik konsept” üretmeye çalıştıklarını kaydeden Hayırlıoğlu, “Biz içinde insan olan projeler yapıyoruz. Sadece daire sahiplerine proje üretmiyoruz. Halka açık bir AVM ve otel de inşa ediyoruz. Venedik’i tüm Türkiye’ye ve İstanbullulara hediye ediyoruz” dedi.

        Akşam yemeğini Venedik’te yiyelim mi?

        Venedik konseptini İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Venedik’in San Marco Meydanı’nı İstanbullulara metro ve tramvayla ulaşılacak noktaya getirdi. Bunun yanı sıra 1+1’den 3+1 dublekslere kadar değişik tiplerde tasarlanan saray daireleri, Venedik hayalini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. Meşhur Venedik karnavallarının da düzenleneceği meydanlarda, İstanbullular akşam yemeğini Venedik’te yeme fırsatına sahip olacaklar…Saray dairelerine sahip olmak isteyenler yüzde 5 peşinatla, taksitlerini ödemeye 1 yıl sonra başlayabiliyor ve yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranıyla banka kredisi kullanabilecekleri kampanyadan yararlanabiliyor. Evde saray keyfini yaşatacak olan dairelerin büyüklükleri ise 57 metrekareden başlıyor, 383 metrekareye kadar çıkıyor. 1+1 saray daireleri 329 bin TL’den, 2+1 daireler 499 bin TL’den ve 3+1 daireler ise 699 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

        Detaylı bilgi için tıklayınız...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ