Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Haberin Var Mı? Rekabet Kurulu Başkanlığı'na Ömer Torlak atandı - Haberin Var Mı? Haberleri

        Rekabet Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Ömer Torlak atandı. Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından aday gösterilen Prof. Dr. Ömer Torlak, Rekabet Kurulu Başkanlığına getirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından aday gösterilen Arslan Narin, Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına, Yargıtay tarafından aday gösterilen Kenan Türk de Rekabet Kurulu Üyeliğine atandı.

        BAKANLIKLARDAKİ YENİ ATAMALAR

        Öte yandan bazı bakanlıklara yapılan atamalara ilişkin kararlar da Resmi Gazete'de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

        Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Emin Tekbaş getirildi.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığına Hulusi Ay atandı.

        Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına, Mahmut Dağaşan Alirıza Tanas, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Hüseyin Bayraktar, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına, Recep Akdeniz getirildi.

        Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Alaaddin Aydın, tayin edildi.

        Isparta Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlyas Can atandı.

        BASIN İLAN KURUMU'NDA KARACA DÖNEMİ

        Bu arada Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Yakup Karaca getirildi. Atamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Yakup Karaca, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne atandı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ