Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 08:48:10 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Haberin Var Mı? Hillary ve Chelsea Clinton yarım saat için servet istiyor - Haberin Var Mı? Haberleri

        HABERTURK.COM / EKONOMİ SERVİSİ

        Twitter, ABD Başkan adayı Hillary Clinton ve kızı Chelsea Clinton'ın bir konferansa katılmak için talep ettikleri tutar sosyal medyayı salladı.

        Marketwatch’un haberine göre Chelsea Clinton’a bir üniversite tarafından kısa bir konuşma yapması için ödenen 65 bin dolar ücrete dünyanın dört bir köşesindeki Twitter kullanıcılarından ilginç yorumlar geliyor.

        Washington Post’da Salı günü yayımlanan habere göre, Kansas’daki Missouri Üniversitesi düzenlediği bir toplantıda konuşma yapması için bir ünlü arıyordu. Organizasyonu yapanlar önce Hillary Clinton’a ulaştı. ABD Dışişleri eski Bakanı ve yeni Başkan adayının temsilcileri Bayan Clinton’ın yapacağı konuşma için 275 bin dolar (740 bin TL) rakamını telaffuz etti. Üniversite yetkilileri teklifi geri çekti.

        Ancak üniversite bir “ünlü” getirmeye kararlıydı. Böylece Demokrat bir eski başkan ve Demokrat bir başkan adayının kızı olan Chelsea Clinton’a üniversitede kısa bir konuşma yapması için 65 bin dolar ödedi. Clinton’ın sözcüsü, alınan ücretin Bill, Hillary ve Chelsea Clinton Vakfı’na aktarıldığını bildirdi.

        Cumhuriyetçi Ulusal Komite Başkanı, rakip parti adayını eleştirmek için fırsatı kaçırmadı:

        "Hillary Clinton konuşma yapmak için 275 bin dolar isterse ne yaparsınız? Yerine 65 bin dolara Chelsea Clinton'ı çağırırsınız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ