Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Haberin Var Mı? Eski THK Başkanı Osman Yıldırım serbest bırakıldı - Haberin Var Mı? Haberleri

        Türk Hava Kurumundaki (THK) usulsüzlük iddialarına ilişkin kurumun eski Başkanı Osman Yıldırım ve oğlu Emre Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 2'si Fransız 41 kişi, dün hakim karşısına çıktı.

        THK'da yolsuzluk ve rüşvet yapıldığı iddiaları ile ilgili olarak aralarında THK eski başkanı Osman Yıldırım’ın da bulunduğu 41 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması sona erdi. Mahkeme THK eski başkanı Osman Yıldırım ve oğlu Emre Yıldırım’ın tahliyesine karar verdi.

        SAVUNMALARI TEKRAR ALINDI

        Türkiye'nin konuştuğu davada Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmada hazır bulunan sanıklar ifade verdi. Duruşmada SEGBİS sisteminde sorun olduğu anlaşıldı. Mahkeme başkanı sorun nedeni ile Osman Yıldırım, Emre Yıldırım, Hakan Azametoğlu ve İrfan Yıldız’ın savunmalarının tekrar alınmasını istedi. Sanıklar tekrar savunma yaptı. Sanık savunmaları ve avukatların taleplerini alan mahkeme ara kararlarını açıkladı. Mahkeme tutuklu sanıklar THK eski başkanı Osman Yıldırım ile oğlu Emre Yıldırım ve Hakan Azametoğlu’nun tahliyesine karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ