Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Türk Hava Yolları'ndan 44 sefer iptali - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları (THY), yurt genelinde yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta bazı seferlerini iptal ettiğini bildirdi.

        THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, iç hatta Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanları ile Antalya, İzmir, Ankara, Gaziantep, Adıyaman, Amasya-Merzifon, Denizli, Batman, Alanya, Diyarbakır, Sivas, Konya ve Kayseri çıkışlı 39 seferin iptal edildiği belirtildi.

        Açıklamada, dış hatlarda Atatürk Havalimanı'ndan Üsküp ve Budapeşte'ye yapılacak karşılıklı sefer ile Cenevre-İstanbul uçuşunun iptal edildiği kaydedildi.

        Yarın beklenen olumsuz hava durumunun THY uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirlerin alındığı vurgulanan açıklamada, yolculardan uçuşların son durumuna ilişkin bilgileri, THY resmi internet sitesi ile "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

        Öte yandan Şanlıurfa'da, akşam yapılması planlanan uçak seferleri yoğun sis nedeniyle iptal edildi.

        Alınan bilgiye göre, sabahtan itibaren etkili olan ve zaman zaman yoğunlaşan sisin görüş mesafesini düşürmesi, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

        Türk Hava Yolları'nın (THY) bu akşam karşılıklı yapılması planlanan İstanbul ve Ankara seferleri, GAP Havaalanı civarındaki yoğun sis nedeniyle iptal edildi.

        Pegasus Hava Yolları'na ait İzmir-Şanlıurfa seferini yapan uçak ise sis nedeniyle Adana Havaalanı'na indi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ