Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kariyer TÜBİTAK'dan teknoloji yatırımına hibe - İş-Yaşam Haberleri

        TÜBİTAK tarafından verilecek olan 150 bin liralık hibeden yararlanmak isteyenler için süreç başladı.

        TürkEkonomi Bankası (TEB), TÜBİTAK’ın 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı - BİGG 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrısı kapsamında girişimcilerin başvuru yapabileceği 17 kuruluş arasında yer alan tek banka oldu. TEB bu çerçevede 150 bin liralık hibeden yararlanmak isteyen girişimcilerin 1. aşama başvurularını kabul ediyor.

        Başvuruda bulunan girişimciler, TEB Girişim Evi Danışmanları’nın özel olarak oluşturduğu 21 günlük BiGG TEB Girişim Evi 1512 Girişim Seçme StepUP Programı’na alınacak. Kişisel Gelişim Eğitimleri, Girişimcilik Eğitimleri, Teknik Eğitimler ve Uygulama olmak üzere dört ana modülden oluşan buprogram sonucunda başarılı bulunan girişimciler 2. aşama için hibe almaya aday olarak TÜBİTAK’a yönlendirilecek. TEB, girişimcilere hibeler hesaplarına geçene kadar kullanabilmeleri için bir ay süre ile 10 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkânı sağlayacak.

        1 HAFTA SİLİKON VADİSİ’NDE

        TEB’in programını başarıyla tamamlayan bir girişimci ABD Silikon Vadisi’ndeki T-Jump TEB Girişim Evi Noktası’na bir haftalığına gitmeye hak kazanacak. Bu ziyaret kapsamında girişimciye mentor ve yatırımcı desteği de sağlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ