Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Aselsan, Polonya'nın savunma projelerinde tedarikçi olabilir - İş-Yaşam Haberleri

        Aselsan, 1-4Eylül 2015 tarihleri arasında Polonya'nın Kielce şehrinde gerçekleştirilen MSPO 2015 Savunma Sanayi Fuarı'na Savunma Sanayi Müsteşarlığının koordinasyonu ve SavunmaSanayi İhracatçıları Birliği organizasyonunda gerçekleştirilen millikatılım çerçevesinde katıldı.

        Aselsan, bu yıl 23.sü düzenlenen fuara,başta Füze Fırlatma Sistemiolmak üzere Haberleşme Sistemleri, Elektro Optik Sistemler, AviyonikSistemler, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri ile Radar ve ElektronikHarp Sistemleri alanlarında sistem ve ürünlerini sergiledi.

        POLONYA'NIN SAVUNMA PROJELERİNE ADAY

        Polonya'nın Tank Modernizasyonu ve Hava Savunma Sistemleri tedarikprojeleri için aday olan Aselsan, Polonya'nın yerel savunma sanayifirmaları ile kalıcı işbirliği modeli oluşturulmasına yönelik fuarsırasında bir konferansa da ev sahipliği yaptı.

        Aselsan, Polonya'nın kamu savunma sanayi firmalarını tek çatıaltında birleştiren PGZ (Polish Armament Group) ile işbirliğininbaşlatılması hususunda da üst düzey görüşmeler yaptı.

        Fuar sırasında Aselsan standını ziyaret eden uluslararasıkatılımcıların ürün ve sistemlere yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ