Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Koza Altın: Üretim faaliyetleri devam ediyor - İş-Yaşam Haberleri

        Koza-İpek Holding'in borsada işlem gören şirketleri Koza Altın , Koza Madencilik ve İpek Doğal Enerji , Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği kararı çerçevesinde şirketlerde Pazartesi günü başlatılan arama işlemlerinin hâlâ devam ettiğini duyurdu. Şirketler tarafından KAP'a yapılan açıklamada, bilgisayar ve online iletişim sistemlerinin imaj kopyalama işinin devam etmesi nedeniyle kullanım dışı olduğu; ancak şirketlerin mevcut koşullar çerçevesinde faaliyetlerine devam ettiği belirtildi.

        KOZA İPEK HOLDİNG'E PAZARTESİ GÜNÜ OPERASYON BAŞLAMIŞTI

        Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen, medya, enerji, madencilik gibi alanlarda faaliyet gösteren Koza İpek Holding'e ait şirketlerde Pazartesi günü operasyon başlatmıştı.

        AKP hükümeti, 17 ve 25 Aralık 2013'te yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine bazı eski bakan ve çocuklarına karşı yürütülen operasyonlardan emniyet ve yargı kurumlarında Gülen Cemaatine yakın isimleri sorumlu tutarak, bu operasyonları hükümete karşı "devlet içine yerleşmiş paralel yapının darbesi" olarak nitelendirmiş ve Gülen cemaati mensuplarına karşı mücadele başlatmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ