Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam ‘Değişimi reklama yansıttık’ - İş-Yaşam Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Değişim ve dönüşüm programı gerçekleştiren Ziraat Bankası’nın, son dönemdeki televizyon reklamları dikkat çekiyor. “Dev Projeler” ve “Likapa” reklam filmleri video paylaşım platformalarında 2.5 milyonun üzerinde izlendi. Dev Projeler reklam filminde; yeni havalimanı, Gebze İzmir Otoyolu, 3. köprü gibi önemli projelerin finansmanında rol alan Ziraat Bankası’nın, proje finansmanı yolu ile ülkeye sağladığı katkı anlatılıyor.

        Likapa reklam filmi ile bankanın tarım kesimine sunduğu imkânların çeşitliliği Karadeniz insanının sıcaklığıyla anlatılıyor. Reklamlarında Ziraat Bankası’nın son yıllarda yaşadığı değişimi en iyi şekilde yansıtmayı hedeflediklerini kaydeden Ziraat Finans Grubu Kurumsal İletişim Başkanı Ali Kırbaş, “Bunu yaparken de sadece markamızın değil ülke olarak bizi biz yapan değerlerin de reklamlarımızda yer almasını son derece önemsedik” dedi.

        SENEYE ÖDÜL BEKLİYOR

        Ziraat Finans Grubu Kurumsal İletişim Başkanı Ali Kırbaş, bankanın reklamlarının fikir aşamasından yayın aşamasına kadar kurumsal iletişim olarak çok ciddi emekleri bulunduğunu belirterek, “Reklam filmlerimizin önümüzdeki yıl birçok ödül alacağını düşünüyorum. Daha şimdiden ‘Likapa’ reklam filmimiz Youtube tarafından 2015’in en iyi 10 reklam filminden biri seçildi” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ