Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Koç Ailesi'ne taziye ziyaretleri devam ediyor - İş-Yaşam Haberleri

        Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ve dün düzenlenen tören ile dedesi Vehbi Koç'un yanına defnedilen Mustafa Koç için Divan Otel'de başlatılan taziyeler devam ediyor. Baba Rahmi Koç ve ailesi taziyeleri kabul ederken, taziye için otele gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. Bugün saat 16.00'da başlayan taziye ziyareti 19.00'a kadar devam edecek.

        Taziye ziyareti için otele gelenler arasında Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, eski Bakan Faruk Özak, eski futbolcu Metin Tekin'in yanı sıra iş adamları, sanatçılar ve çok sayıda seveni taziye ziyaretinde Koç ailesini yalnız bırakmadı.

        Eski futbolcu Metin Tekin taziye ziyareti sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tekin, "Derin üzüntümüz vardı onu ifade ettik. İnsan gerçekten etkileniyor. Ama insanlar bu sıraya girip taziyelerini ifade etme gereği duyuyorlar" dedi.

        Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli taziye ziyareti sonrası otelden ayrılırken gazetecilerin kendisine yönelttiği mikrofonlara ise, "Daha önce düşüncelerimi belirtmiştim. Şu anda konuşacak durumda değilim" şeklinde cevap verdi. Uzun kuyrukların oluştuğu otel önünde bekleyenlere ise çay servisi yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ