Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kariyer Üniversite öğrencileri sağlıklı iletişimin ip uçlarının öğreniyor - İş-Yaşam Haberleri

        Halkla İlişkiler Uzmanı ve Yaşam Koçu Günalp Karacaer, Öğretim Görevlisi Aşkı Fettah Aydın ve Sağlık Yatırım Danışmanı Akif Özgüller, “İletişim Platformu Grubu” çatısı altında bir araya geldi. Platformun; Üniversite öğrencilerine yönelik sağlıklı iletişim, sağlık sektörün gelecek vizyonu ve sektörel gelişmelerine yönelik bilgilerin paylaşıldığı konferans dizisinin ilki Esenyurt Üniversitesi’nde gerçekleşti.

        Platform üyelerinden Günalp Karacaer; konferansta yaptığı sunumda; iletişim nedir? Sektörel manada sağlıklı iletişim nasıl kurulur, kişinin kendini sabote etmeden nasıl iyi ilişkiler kurabileceğini, herhangi bir kriz anında nasıl davranılacağının ipuçlarını üniversite öğrencileriyle paylaştı.

        Öğr. Gör. Aşkı Fettah Aydın da sağlık çalışanı olacak yeni adaylara sağlık sektörünün gelecek vizyonu, yeni uygulamalar ve yeni kavramlar ile ilgili bilgilerini aktardı.

        Platform üyelerinden Akif Özgüller ise yaptığı sunumda sağlık işletmeciliği ve sağlık turizminin şu anki konumundan bahsederken devlet teşvikinin bu konuda itici güç olduğunu vurguladı.Bu arada, İletişim Platformu Grubu’nun konferans silsilesi, yıl içinde birçok üniversite de devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ