Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ünlü işadamı son yolculuğuna uğurlanıyor - İş-Yaşam Haberleri

        Kale Grubunun Levent'teki binasında gerçekleştirilen törene, Bodur'un eşi Sevim Bodur, kızı ve Kale Grubu Başkanı, Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay, torunu İbrahim Okyay, İstanbul Sanayi Odası (İSO), İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkilileri ile Kale çalışanları katıldı.

        YARIN KÖYÜNDE DEFNEDİLECEK

        Bodur'un cenazesi, yarın Kaleseramik Fabrikaları Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Nevruz Köyü'ndeki aile kabristanına defnedilecek

        Cenaze töreninde bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Okyay, herkesin acısının derin, üzüntüsünün sonsuz olduğunu belirtti.

        Okyay, İbrahim Bodur'un evladı olmaktan daima gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "İbrahim Bey'in jenerasyonunda ve şahsında Türkiye bugün küresel anlamda bir takım iddiaların peşindeyse, sahibiyse mutlaka bunun temelinde İbrahim Bey gibi ülkesini, vatanını ve milletini seven ve bu ülkenin kalkınmasına kendini adamış insanların, hayatların, girişimcilerin rolü büyüktür.

        Allah'a şükrediyorum, çok şanslı bir insanım. İbrahim Bey hepimizi Kale ailesi çatısı altında toplamıştı. Hepimiz böyle bir ulu çınarın gölgesinde yetişme, onun gölgesinde öğrenme şansına sahip olduk. Ben babamın öğütlerini ömür boyu hatırlayacağım. Bir evlat olarak bu dünyadaki biricik babamı kaybettim, bugün sonsuzluğa uğurluyoruz. Sizler de onun birer evladıydınız. Kale ailesi derken, İbrahim Bey 3 kuşakla çalıştı. Kendi jenerasyonu, onların çocukları ve onların çocukları... Ve her zaman bu büyük ailesiyle gurur duydu.

        Ben de her zaman kendimi çekirdek aileye mensup birisi olarak değil, bu büyük aileye, Kale ailesine mensup biri olarak gördüm. İbrahim Bey hepimiz için çok iyi bir rehber oldu. İnsani tarafı çok güçlü biriydi. Her işi layıkıyla yerine getirdiğine ben evladı olarak şahidim. Ben babamdan binlerce kez razıyım. İnşallah siz de ondan razısınızdır. Allah'ım, babamın mekanını cennet eylesin. Ruhu şad olsun. O her gün ülkesi için dua ederdi. Lütfen siz de onun için dualarınızı eksik etmeyin."

        Okyay'ın konuşmasının ardından dualar edildi ve helallik istendi. Sonrasında ise törene katılanlar aile bireylerine taziyelerini iletti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ