Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Coldwell Banker ve Medline'dan işbirliği - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye’de ise 21 farklı şehirde 102 ofisi ile hizmet veren Coldwell Banker, sağlıktaki en hayati sorun olan, acil durumlarda yaşanan yetersiz müdahalelerin önüne geçebilmek, müşterilerinin acil durumlarında yanlarında olabilmek adına Türkiye’nin ilk özel “acil sağlık hizmeti” veren kuruluşu Medline ile işbirliğine gidiyor. Coldwell Banker’dan Alım-Satım veya Kiralama yapan herkes, 3 ay ücretsiz Medline Acil Sağlık üyeliğine hak kazanacak.

        Hizmet kapsamı içerisinde müşteriler; Medline Acil Sağlık’ın 32 acil durum parametresi dahilinde gerçekleşecek acil durumlarda doktorlu kara ambulansından ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Ayrıca beklenmedik durum ve zamanlarda ortaya çıkacak sağlık sorunları için Medline Acil Sağlık’ın 7/24 telefonla tıbbi danışmanlık hizmetinden de faydalanılabiliyor.

        Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Sn. Gökhan Taş ve Medline Acil Sağlık Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Gürkan Ergenekon’un 1 Haziran 2016, Çarşamba günü katıldığı imza töreninde Ergenekon; işbirliklerinin uzun soluklu olmasını dilediklerini ve Coldwell Banker müşterilerinin ayrıcalıklı Medline dünyasına hoş geldiklerini, kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ