Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Özyeğin Üniversitesi tanıtım günleri başladı - İş-Yaşam Haberleri

        Üniversite sınavlarının ikinci aşaması da geride kalırken liseye veda etmeye hazırlanan öğrenciler için tercih dönemi yaklaşıyor. Özyeğin Üniversitesi’nde de Tercih Dönemi-Tanıtım Günleri başladı. 2 Ağustos’ a kadar Çekmeköy Kampüsü’nde tüm öğrenciler ve aileleri detaylı bir şekilde bilgilendirilecek. Tanıtım Günleri süresince Çekmeköy Kampüsü’ne ücretsiz ulaşım sağlanacak.

        Bloomberg Businessweek Dergisi’nin “2016 En Gözde Üniversiteler” araştırmasında vakıf üniversiteleri içinde 4. sırada yer alan Özyeğin Üniversitesi, 6 Fakülte, 2 Yüksekokul, 3 Enstitü ile eğitim veriyor. Özyeğin Üniversitesi’nde, 23 lisans programı ve 31 lisansüstü program bulunuyor. 5.744’ü lisans, 932’si lisansüstü toplam 6.676 öğrencisi bulunan Özyeğin Üniversitesi, bu yıl 1.450 öğrenci almaya hazırlanıyor.

        Özyeğin Üniversitesi, Giriş Bursları, Girişte Sağlanan Bursu Yükseltme Olanağı, Akademik Başarı Bursları, Spor Bursu ve Kısmi Zamanlı Çalışma Olanağı sunuyor. Başarılı ve yetenekli, ancak ekonomik yönden kısıtlı olanaklara sahip öğrencilere tam burslu öğrenim görme imkânı sunmak adına 2015 yılından itibaren “Eğitimde Fırsat Eşitliği” burs programını başlatan Özyeğin Üniversitesi’nde, 2015-2016 akademik yılında kayıtlı lisans öğrencilerinin yüzde 87’si burslu öğrenim gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ