Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam n11.com'a IPRA Altın Küre Ödülü - İş-Yaşam Haberleri

        E-ticaret platformu n11.com’un sokak hayvanlarının barınma ihtiyaçlarına yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projesi “Pet Koli, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülleri arasında gösterilen IPRAAltın Küre Ödülleri’nde, “Çevre” kategorisinde ödüle layık görüldü. 57 projenin ödüle layık görüldüğü IPRA Altın Küre Ödülleri’nde bu yıl sadece 10 Türk proje ödül listesinde yer alırken n11.com, IPRA’da ödül alan tek e-ticaret platformu oldu. Çevre kategorisinde Pet Koli projesiyle n11.com ve Türkiye’ye bu ödülü getiren PR ajansı ise desiBel Ajans oldu.

        E-ticaret platformu n11.com, topluma ve çevreye değer katan sosyal sorumluluk projesinin başarısını, kazandığı ödüllerle dünya çapında tescilledi. n11.com, sokak hayvanlarının özellikle soğuk hava koşullarında yaşadıkları zorlukları göz önüne alarak yaklaşık bir yıllık süren uzun çalışmaların ardından tasarladığı “Pet Koli” projesiyle, IPRA (Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği) Altın Küre Ödülleri, “Çevre” kategorisinde ödül kazanarak başarısını uluslararası platforma bir kez daha taşımış oldu. IPRA Altın Küre Ödülleri 2016’nın bu yıl dünyadan 57 kazananı oldu. 57 kazananın içerisinde yer alan 10 Türk projeden n11.com, IPRA’da ödül alan tek e-ticaret platformu oldu. n11.com ve Türkiye’ye Pet Koli projesiyle Çevre kategorisinde ödül kazandıran PR ajansı ise, n11.com’un iletişim ajansı desiBel Ajans oldu.

        Geçtiğimiz ay dünyanın en saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP’nin (Association of Marketing and Communication Professionals) her yıl gerçekleştirdiği Hermes Creative Awards’ta PR kategorisinde Altın ödül sahibi olan Pet Koli Projesi, bu kez de IPRA Altın Küre Ödülleri’nde ödül alırken başarısını dünya çapında bir kez daha tescillemiş oldu.

        PET KOLİ İLE KURUMSAL SORUMLULUK

        Pet Koli projesi ile n11.com, sokak hayvanlarının soğuk havalarda korunmak için duydukları yuva ihtiyacını sağlamanın yanı sıra, alışverişle birlikte gönderilen ve ardından çöpe giden binlerce kutuyu da hayata döndürmüş oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ