Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Sigortacılar zorunlu olmamalarına rağmen tazminat ödüyorlar - İş-Yaşam Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Darbe girişimde zarar gören araçlar ve insanların sigortaları aslında sigortalar tarafından karşılanmıyor. Buna rağmen Sigorta Birliği tarafından alınan tavsiye kararı ile şirketler zararları karşılama kararı aldı

        ALLIANZ

        TÜRKİYE'NİN YANINDA

        Allianz Türkiye CEO’su Aylin SomersanCoqui Türkiye’nin güçlü ekonomisine ve özverili insanlarına güvendiklerini söyledi. Coqui, “Sigortalılarımızın gerçekleşen hasarlarını, bu durum özelinde işleme alarak tazmin edeceğimizi duyurduk. Türkiye’ye yaptığımız 1 milyar Euro’dan fazla yatırımla ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan bir kurum olarak, bundan sonra da müşterilerimizin hayatlarının her evresinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

        EUREKO

        SİGORTA PRİM BORÇLARINI SİLİYOR

        Eureko Sigorta şehit olan sigortalılarının bireysel prim borçlarının silineceğini açıkladı. Eureko’dan yapılan açıklamada “Sigortalı malları zarar görmüş olan sigortalılarımızın maddi zararlarının karşılanacağını ve sağlık sigortalılarımızda oluşan her türlü tedavi giderlerinin genel ve özel şartlara bakılmaksızın tamamının limitsiz olarak ödeneceğini kamuoyunun bilgisine arz ederiz. Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha yineliyoruz” denildi.

        GROUPAMA

        MAĞDURLARA TAM DESTEK

        Groupama Sigorta’dan yapılan açıklamada darbe girişimi ile demorkasiye yapılan saldırılar lanetlenerek “Yaşanan olaylar sırasında zarar gören tüm sigortalılarımızın yanında olduğumuzu, bütün branş genel şartlarında istisna olarak yer almasına ve şirketimize hasar ödeme yükümlülüğü doğurmamasına karşın, Groupama Sigorta olarak, sigortalılarımızın bu kapsamda meydana gelmiş olan bütün hasarlarının sigorta tazminatlarını ödeyeceğimizi bildiririz” denildi.

        DOĞA SİGORTA

        YARALARI HIZLA SARACAK

        Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, demokratik olmayan ve milli iradeyi yok sayarak planlanan bu başarısız kalkışma girişiminin milletimize maddi, manevi ve bedeni yaralara yol açtığını ifade etti. Nihat Kırmızı, tüm sigorta branş poliçelerinin genel şartlarında yaşanan bu gayri meşru olayın istisna olarak belirtilmiş olmasına rağmen sigortalıların yaralarının hızlıca sarılabilmesi için ‘Doğa Sigorta’ tarafından hasarlarının karşılanacağını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ