Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tuba Büyüküstün IWC'nin marka elçisi oldu - İş-Yaşam Haberleri

        İsviçreli saat üreticisi IWC Schaffhausen’ın yeni marka elçisi, oyuncu Tuba Büyüküstün oldu. IWC, yıl içinde saygın film festivallerini destekliyor ve sinemanın gelişimine destek veriyor.

        "Sinema aşkı için" mottosuyla hareket eden IWC Schaffhausen; New York (Tribeca Film Festivali), Londra (BFI Londra Film Festivali), Pekin (Pekin Uluslararası Film Festivali), Zürih (Zurih Film Festivali) ve Dubai (Dubai Uluslararası Film Festivali) gibi dünyanın dört bir yanında sinema severlerin büyük bir ilgiyle takip ettikleri film festivallerine ortaklıklarıyla destek oluyor.

        Son yıllarda hem başarılı oyunculuğu hem de UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde geniş kitlelerin sevgisini kazanan Tuba Büyüküstün, IWC’nin marka elçisi olarak organizasyonlara katılacak. IWC marka elçileri arasında Ferzan Özpetek’ten sonra ilk kez bir Türk sanatçı yer alıyor. IWC’nin sinema dünyasındaki marka elçileri arasında Cate Blanchett, Kevin Spacey, Dev Patel, Rosamund Pike ve Evan McGregor gibi önemli isimler bulunuyor.

        IWC Schaffhausen Türkiye Pazarlama Müdürü Pınar Yılmaz, sinemanın büyüsü ile saat yapımcılığı sanatı arasındaki ortak noktaları farklı projelerle bir araya getirmeye çalıştıklarını söyleyerek, "IWC olarak Türkiye ve Ortadoğu başta olmak üzere bir çok dünya ülkesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün’ü marka elçimiz olarak görmek bizim için büyük bir ayrıcalık. Kendisi çok yönlü, parlak bir kariyere sahip, toplumsal konulara karşı duyarlı, güçlü bir kadın. IWC’nin bütün değerlerini taşıyor. Oyunculuktaki başarısının, sinemanın büyülü dünyası ile ilişkimizi daha da kuvvetlendireceğine ve bize yeni projeler için ilham vereceğine inanıyoruz.” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ