Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler O kampanya 2017 Mayıs ayına kadar uzatıldı - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyada araç kiralama sektörünün önde gelen markalarından biri olan Europcar, Turkcell Platinum ile gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören kampanyasında üçüncü dönemi başladı.

        Europcar ile Turkcell Platinum ortaklığında düzenlenen kampanya ile en az iki yıllık ehliyet sahibi olan 21 yaş üzerindeki Turkcell Platinum müşterileri, 1 Ekim 2016 tarihi ile 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında günlük araç kiralamalarında Europcar hizmetlerinden yüzde 50 indirimle faydalanabilecekler.

        Kampanya süresince Europcar'dan araç kiralamak isteyen Turkcell Platinum müşterileri, Europcar'ın belirlemiş olduğu liste fiyatları üzerinden %50 indirimli fiyatlarla araç kiralayabilecek. %50 indirim fırsatları sadece araç kiralama fiyatları ile de sınırlı değil. Araçlardaki GPS Navigasyon ve bebek koltuğu gibi ekstra özellikler de yarı fiyatına sunulacak.

        KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN BİR ŞİFRE YETERLİ

        Europcar %50 indirim kampanyasına katılmak isteyen Turkcell Platinum üyeleri, akıllı telefonlarındaki Platinum uygulamasının kampanyalar bölümünden kendilerine özel şifreler ile Europcar'ın internet sitesinden online rezervasyon yapabilecekler. Akıllı telefon uygulaması dışında Turkcell Platinum müşterileri SMS ile kampanya şifrelerini alabilecekler.

        İlk olarak geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirilen kampanyada, mayıs ayı başından itibaren 30 Eylül 2016 tarihine kadar geçerli olan ikinci dönem başlamıştı. Yoğun talep ve ilgi neticesinde kampanyanın üçüncü dönemi de 1 Ekim 2016 tarihi itibariyle başlamış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ