Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Pril, Açelya’nın Mutfak Sırları serisini tanıttı - İş-Yaşam Haberleri

        Pril, “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisine eklediği Hindistan cevizi ve bitki özlü yeni ürünlerini tanıttı. Yağlara ve kurumuş kirlere karşı formüle sahip Pril, “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisini, Hindistan cevizi ve bitki özlü seçenekleriyle tüketicilerle buluşturuyor. Marka, yeni ürünlerinin tanıtımını ise 5 Ekim 2016 Çarşamba günü, Sanatçı Açelya Akkoyun’un katılımıyla gerçekleşen bir basın lansmanı ile gerçekleştirdi.

        Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun’un önerilerinden yola çıkarak geliştirdiği ve sınırlı sayıda üretilen Hindistan cevizi ve bitki özlü yeni ürünlerini, 5 Ekim 2016 Çarşamba günü, Sardunya Karaköy Yalı’da gerçekleşen bir organizasyonla tanıttı. Akkoyun, Hindistan cevizinin yanı sıra nane ve diğer bitkilerin, mutfağında özel bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi. Ünlü sanatçı, kızı Alya için evde yaptığı özel Hindistan cevizli koko ve naneli makaron tarifini de konuk şefle birlikte hazırlarken “Yeni Pril’in güçlü formülü ile yoğun bulaşıklardan korkmadan istediğiniz lezzetleri hazırlayabilirsiniz” dedi.

        Bir herbalist olarak doğal ve sağlıklı beslenmeye çok dikkat eden Akkoyun, mutfağında çok özel tarifler hazırlıyor. Düzenli olarak spor yapan Açelya Akkoyun, yağ ve şeker oranı düşük olduğu için kalorisi olmayan, susuzluğu gideren mineraller içeren ve antioksidan özelliği bilinen, bu nitelikleri nedeniyle de sporculara önerilen Hindistan cevizi suyunu mutfağından eksik etmiyor. Sanatçı, aynı zamanda enerji veren bu meyveyi, çok yoğun bir günün ardından veya çok fiziksel aktivite yaptığı bir günün sonunda da tüketiyor. Pril’in sınırlı sayıda üretilen yeni “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi de sevilen sanatçının mutfaktaki önerilerinden yola çıkarak Hindistan cevizi özünü formülüne taşıdı. Yağlara ve kurumuş kirlere karşı etkili yeni ürün, Hindistan cevizi kokusuna sahip. Öte yandan Açelya Akkoyun, yemeklerine lezzet katmak için nane, kekik, biberiye gibi bitkileri de sıklıkla kullanıyor. Özel serinin 2. varyantı “Açelya’nın Mutfak Sırları” Bitki Özleri de bu noktadan yola çıkılarak geliştirilirken mutfaklara ferahlık katan kokusuyla da dikkat çekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ