Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İş arayan kadınlar ‘güzellik’ yapıyor - İş-Yaşam Haberleri

        “Daha İyi Bir Yaşam İçin Güzellik” programını hayata geçiren L’Oreal Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi ve İŞKUR ortaklığıyla kaynaklara erişimi kısıtlı kadınlara eğitim vererek, onların meslek sahibi olmalarını hedefliyor. L’Oreal Türkiye Genel Müdürü Claude Rumpler, proje kapsamında 2015 ve 2016 yıllarında eğitim olanakları kısıtlı kadınlara eğitim vererek onların meslek sahibi olmalarına olanak sağladıklarını söyledi.

        HEDEF 500 KADIN

        Rumpler, eğitim programları sonucunda 2020’ye kadar 500 kadını daha iş sahibi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye’de yatırımlarının devam edeceğini de söyleyen Claude Rumpler, “Türkiye gelişmekte olan ekonomisi ve genç nüfusu ile bizim için stratejik öneme sahip bir ülke” dedi. Rumpler ayrıca, “Türkiye çok yönetici yetiştiren bir ülke ve Türkiye’de yöneticilik yapan biri dünyanın her yerinde yöneticilik yapabilir” ifadesini kullandı.

        ‘ÜRÜNLERİMİZİN YÜZDE 74'Ü ÇEVRESEL’

        Claude Rumpler ayrıca, sürdürülebilirlik çalışmaları sonucunda 2015 sonu itibarıyla ürünlerinin yüzde 74 oranında çevresel olduğunu ve artık fabrikalarından hiç çevreye zararlı atık atılmadığını sözlerine ekledi.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ