Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam CEO’lar 'Nesnelerin İnterneti Zirvesi’nde buluşacak - İş-Yaşam Haberleri

        Cisco ve Intel’in ana sponsorluğunda yapılacak Zirve’de, nesnelerin internetinin iş dünyasına etkileri ele alınacak. Değişimi yöneten CEO'lar; bugünü, geleceği ve yeni projelerini tartışacak.

        Çok büyük ilgi görmesi beklenen zirvenin konuşmacıları arasında Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Defacto CEO'su İhsan Ateş, ETS Grup CEO’su Mehmet Ersoy, Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Migros CEO’su Özgür Tort, Kale Grup CEO’su Zeynep Bodur, Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Cisco CEO’su Cenk Kıvılcım, Intel CEO’su Burak Aydın ve çok sayıda CEO ile CIO yer alıyor.

        “CEO Ajanda ve Akıllı Şehirler” oturumunda ise İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, İGA İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, Amerikan Hastanesi CEO’su Erhan Bulutçu, Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler ve İSPARK CEO’su Nurettin Korkut nesnelerin internetinin şehirlere yansımalarını ve geleceğini tartışacaklar.

        Internet of things" (loT) kavramını ortaya atan 3 kişiden biri olan MIT'den Prof. Sanjay Sharma'nın yanında EU Alliance of Internet of Things Innovation'den Piene Yvves de zirvede konuşmacı olarak yer alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ