Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Turkcell'deki yenilikleri Emocanlar'a sorun - İş-Yaşam Haberleri

        Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için sosyal medyada sıkça kullanılan emojilerden esinlenerek, animasyon karakterler Emocanları yarattı. 7’den 70’e herkese hitap edecek 6 farklı Emocan karakteri, Turkcell reklamlarının yeni yüzü olarak karşımıza çıkacak. Turkcell’in yeni reklam yüzleri Emocanları tüm Türkiye’yle tanıştırmak üzere hazırladığı reklam filmi ekranlardaki yerini aldı. 7’den 70’e herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı 6 farklı Emocan karakteri, tüm Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en uygun teklifleri sunmak üzere ekranlarda boy gösterecek.

        MÜŞTERİNİN SESİ OLACAK

        Turkcell’le birlikte hayatımıza giren sevimli reklam karakterleri Emocanlarla ilgili açıklama yapan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “22 yıldır sektörün lider markası olarak her zaman müşterilerimizi odağımızda tutuyor, seslerine kulak veriyoruz. Emocanları yaratırken de müşterilerimizin iç görülerini dinledik, ünlü birini seçmek yerine herkesin çok seveceğine inandığımız 6 kendine özgü karakter ile karşılarına çıkmayı tercih ettik. 7’den 70’e herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı Emocanlar sayesinde halkımızın markamızla olan gönül bağını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

        REKLAMLAR İÇİN 6 FARKLI EMOCAN YARATILDI

        Turkcell’in yeni reklam stratejisinde rol alacak, herbiri farklı özellikler taşıyan emoji karakterleri şunlar: Zeki Emocan, Pamuk Emocan, Racon Emocan, Sefa Emocan, Organik Emocan ve Tıstıs Emocan.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ