Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Black Friday (Kara Cuma) ne zaman?? Black Friday Steam indirimleri - İş-Yaşam Haberleri
        28

        Dijital dünyanın en popüler online mağazalarından Nasty Gal online alışveriş karşılığında Türkiye gönderim ücreti 15 Dolar, Amerikalı marka Unif online mağazasındaki tüm parçalarda yüzde 60 indirim sunarken Türkiye siparişlerini 18 Dolar'a gönderiyor. CYBER promo koduyla anında yüzde 20 indirimden faydalanacağınız ASOS ise Türkiye'ye siparişleri ücretsiz gönderiyor.

        29

        STEAM'DE BLACK FRİDAY BAŞLADI BİLE

        30

        Amazon, eBay, AliExpress gibi ünlü online satış sitelerinin yanı sıra online oyun satın alma sitesi Steam'de de Black Friday'e özel indirimler başlıyor. 4 bin 500'den fazla oyun seçeneği ile 125 milyon aktif kullanıcıya hitap eden sitede Türk takipçileri için de indirimler bulunuyor. Steam dışında EASports, Ubisoft gibi yapımcıların da bu indirimi gerçekleştirmesi bekleniyor.

        31

        SONY, D&R, TEKNOSA, MEDIAMARKT, VATAN BİLGİSAYAR VE OVERGAME'DE İNDİRİM

        32

        Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan ve Overgame mağazalarında, 21-27 Kasım tarihleri arasında, en sevilen PlayStation®4 oyunları indirimli fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

        33

        NASIL SATIN ALIRIM?

        34

        Black Friday kapsamında mağazaya gidip bizzat alışveriş yapacağınız gibi kartınızla uluslararası internet sitelerinde de alışveriş yapabilirsiniz. Eğer kredi kartı kullanmıyorum diyorsanız BoaPara sistemi ile anlaşmış olan sitelerde hesaba ATM vs üzerinden para göndererek de alışveriş yapmanız mümkün.

        35

        İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

        36

        Öncelikle online alışveriş yaptığınız web sitesinin bilgilerinizi koruyacak düzeyde güvenlik sistemine sahip olduğundan emin olmanız gerekiyor. Üst kısmındaki kilit kredi kartı bilgilerinizin hacker'lardan koruyacak düzeyde olduğu anlamına geliyor.

        37

        Sanal kart kullanımı online hırsızlığın önüne geçer, ayrıca alışveriş yapacağınız web tarayıcınızın da son sürüm olduğuna emin olmalısınız.

        38

        Kartınız SMS yoluyla ya da mail yoluyla bildirim gelmesine kapalıysa bununla ilgili bankanızı aramalısınız. Alışverişi sizin yaptığınıza emin olmak için böyle bir bildirim gelmesi çok daha sağlıklı olur. Onaylama opsiyonu hayat kurtarır.

        39

        Anti virüs programı olması da virüslere karşı sizi koruyacaktır. Uygulama üzerinden bir işlem yapacaksanız legal olan App Store ya da Google Play'den güvendiğiniz uygulamalardan bunu yapmalısınız. Şifrenizi zorlaştırmak da en önemli adımlardan biri.

        40

        BLACK FRIDAY NE ZAMAN SONA ERECEK?

        41

        Black Friday'in başlangıç tarihi belli olsa da bazı markalar promosyonlarını uzatabiliyor ve 24 saat içine kısıtlamıyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki 1 Aralık sonrasına Black Friday kalmıyor.

        42

        İŞTE İNDİRİME BAŞLAYAN SİTELER