Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam BA Life Marketing hız kesmiyor! - İş-Yaşam Haberleri

        Tüketici Teşvik Ajansı BA Life Marketing, 2002 yılından itibaren çalışmalarına hızla devam ediyor. 2016 yılında da büyümesini sürdüren BA Life Marketing, hem Türkiye’de hem de dünyada yaşanan olumsuz gelişmelere karşın yüzde 80’lik bir büyüme ile 10 milyon TL ciroya ulaştı.

        Konu hakkında açıklama yapan BA Life Marketing Kurucusu ve CEO’su Evrim Mert, "Reklam sektöründe ortalama büyüme oranları yüzde 10 düzeyinde seyrederken kurucusu ve tek temsilcisi olduğumuz tüketici teşvik sektörü bizimle birlikte yüzde 80 gibi önemli bir büyüme sergiledi. Türkiye’nin ilk ve tek tüketici teşvik ajansı olarak bu büyümede iş ortaklarımıza sunduğumuz hizmetin direkt olarak satışlara olan etkisinin büyük rol oynadığını düşünüyoruz. Zira ekonominin negatif seyir izlediği dönemlerde satışın önemi daha da artıyor. Biz de bu gibi dönemlerde iş ortaklarımızın satışlarına pozitif etki edecek, tüketicisine dokunacak ve satışa yönlendirecek kampanyalar üretiyoruz. 2016’da 1 milyon yeni tüketiciye ulaşarak 5 yılda kampanyalar aracılığıyla birebir dokunduğumuz tüketici sayısını da 4 milyona yükselttik" dedi.

        HER BİR TÜKETİCİYİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ

        170 bin tüketiciye uçak bileti kampanyası ile, 205 bin tüketiciye sinema bileti kampanyası ile, 600 bini aşkın tüketiciye ise yaptıkları aktivitelerle ulaşan BA Life Marketing, her bir tüketici için ‘teşvik kampanyaları’ kurguluyor. Yaptıkları projelerde kampanya dahilinde sunulan teşvik ödülü ile tüketicide heyecan yarattıklarını dile getiren Evrim Mert, "Kampanyaları marka adına baştan sonra yürütüyoruz. Bunu yaparken geleneksel yöntemlerden uzaklaşıp, çekiliş gibi etkisi olmayan, ‘Şanslı kişi ben olur muyum?’ sorusunu ortadan kaldırarak veya puan toplayarak uzun vadeli çözümler yaratmaya çalışmaktansa, her bir tüketiciyi, her bir alışverişinde ödüllendiriyoruz" açıklamalarında bulundu.

        BA Life Marketing Kurucusu ve CEO’su Evrim Mert, 2017 hedeflerinden de şu şekilde bahsetti:

        Bugün dünya tüketici teşvik sektörünün büyüklüğü 1 milyar Euro’nun üzerindedir. Türkiye’de ise bu alan henüz çok bakir. BA Life sektörün kurucusu ve hala tek temsilcisi. Fakat dünya pazarına ve tüketici eğilimlerine baktığımızda bu pazarın Türkiye’de de büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve gidecek çok uzun bir yolumuz olduğunu görüyoruz. 2017 yılında da en az yüzde 50 büyümeyi hedefliyoruz. Öte yandan şimdiye kadar 230’ün üstünde kampanya gerçekleştirdik.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ