Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Nurol'un ürettiği Ejder Yalçın yurtdışına ihraç edildi - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Nurol Makina ve Sanayi tarafından üretilen EJDER YALÇIN 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı'nın ihracattaki ilk durağı Kuzey Afrika olacak.

        2

        Şirketten yapılan açıklamaya göre, geçen aylarda gerçekleştirilen zorlu çöl testlerinin EJDER YALÇIN 4x4 TTZA tarafından başarıyla tamamlanmasının ardından sözleşme imzası kararı verildi.

        3

        Sipariş kapsamında EJDER YALÇIN 4x4 TTZA'lar, kapsamlı bir entegre lojistik destek paketi ile sözleşme imzalanan ülkenin hizmetine sunulacak.

        4

        Nurol Makina ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Engin Aykol, yaptıkları anlaşmanın ardından şunları söyledi:

        5

        "Yurt içinde kendini kanıtlamış bir araç olan EJDER YALÇIN, artık yurt dışında da önemli görevler üstlenecek. Nurol Makina olarak, bunun haklı gururunu yaşıyoruz."

        6

        "Tabii bizim için önemli olan bu başarıyı devam ettirmek ve diğer pazarlara da aracımızı ihraç etmek. Mühendislik kabiliyetimiz ve Ar-Ge imkanlarımız ile yurt içinde ve yurt dışında güvenlik birimlerinin ve orduların hizmetine rakipsiz çözümler sunmayı sürdüreceğiz."

        7

        Nurol Makina mühendisleri tarafından özgün tasarlanan ve üretilen EJDER YALÇIN 4x4, sağladığı üstün korumayı, Türkiye'de ilk olarak, patlayıcı ve dayanıklılık testlerinde uluslararası akreditasyona sahip bağımsız/tarafsız bir kuruluşun gerçekleştirdiği testler sonunda belgelendirdi.

        8

        EJDER YALÇIN 4x4 TTZA'nın yüksek yük taşıma kabiliyeti sayesinde, üzerine farklı faydalı yükler entegre edilebiliyor.

        9

        Zırhlı muharebe, komuta kontrol, ambulans, KBRN keşif, zırhlı personel taşıyıcı, sınır gözetleme ve güvenlik, hava savunma ve mayın/el yapımı patlayıcı tespit ve imha aracı ve benzeri birçok farklı konfigürasyonda üretilebiliyor.