Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Emekli promosyon ödemelerinde 500 TL! - İş-Yaşam Haberleri

        Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini kapsayan "Emekli Promosyonları" için özel bankalar yarışa girdi. 11.5 milyon emekli için promosyon döneminin başlaması ile beraber, bankalarda emeklilere birçok avantaj sunuluyor. Bunlar arasında promosyon rakamları yer alıyor.

        3 yıl için maaşını bankadan almayı taahhüt eden emekliler, bankalardan promosyon ödemesi alıyor. Bu bağlamda, maaşı bin liraya kadar olanlara 30 lira, bin-2 bin lira arasında olanlara 40 lira, 2 bin liranın üzerinde olanlara 50 lira daha fazla promosyon ödemesi yapacak. Fakat, özel bankalardan biri yarışta birinciliği alarak, emekli promosyon rakamlarını artırarak maksimum 500 TL yaptı. Banka, maaşını transfer eden emeklilere 500 liraya varan nakit promosyon ödeyeceğini, ayrıca özel avantajlar sunacağını duyurdu.

        Bankanın açıklamasına göre, bin liradan düşük maaşlar için 330 lira, bin-2 bin lira arasındaki maaşlar için 415 lira, 2 bin liranın üzerinde maaşlar için 500 lira promosyon ödemesi yapılacak. 3 yıl maaşını oradan alma sözü vererek promosyonunu Mayıs ayı sonuna kadar alabilecek.

        EMEKLİ PROMOSYONUNDA NELER OLACAK?

        Maaşa göre promosyon tutarı değişecek. 3 yıllık dönem için; maaşı bin liranın altında olanlara 300 lira, maaşı bin-2 bin lira arasında olanlara 375 lira, maaşı 2 bin liranın üzerinde olanlara 450 lira ödenecek. Ayrıca; maaşın tamamının ATM'den tek seferde ücretsiz çekilebilmesi sağlanacak. Maaş hesapları için hesap işletim ücreti muafiyeti verilecek.

        Vefat eden emeklilerin hak sahipleri de promosyondan yararlanacak. Emeklilerin eş ve çocukları, kendilerine bağlanan maaşa göre belirlenen promosyon tutarını alacak.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ