Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şimdi ev almayan başını taşlara vurur! - İş-Yaşam Haberleri

        Polat, ilk etap satışlarında sona yaklaştığı Piyalepaşa İstanbul projesinde ikinci etapta yer alan konutları satışa çıkardı.

        Büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen dairelerin metrekaresi 10 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; projede stüdyo daireleri 700- 800 bin TL’den satışa sunuluyor. Projede yer alan rezidans dairlerin metrekaresi 13 bin TL’den başlıyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, konut fiyatlarının şu anda olması gerekenin çok altında olduğunu belirterek 16 Nisan’da yapılacak referandumdan sonra fiyatların artacağını söyledi.

        Polat, gayrimenkul sektöründe başlatılan kampanyalarla birlikte şu anda konut almanın tam zamanı olduğunu kaydederek “Bu dönemde konut almayan ilerde başını duvara vurur” dedi.

        REKLAM

        Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçen projede, tapusu olan hak sahiplerinin evlerinin bir ay içinde kura çekilişi ile belirleneceğini kaydeden Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, tapusu olmayan gecekondu sahiplerine ise sahip oldukları metrekare kadar TOKİ’den ya da başka bir yerden yeni bir ev vereceklerini söyledi.

        İNŞAATIN YÜZDE 20'Sİ TAMAMLANDI

        Kaan Yücel, projenin inşaatında yüzde 20 seviyelerine geldiklerini belirtti. Yücel birinci etap teslimlerini 2018, ikinci etap teslimlerini 2019, ticari birimlerin teslimlerini ise 2020’de yapacaklarını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ