Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Bayram tatilinde Babadağ'dan 8 bin 838 kişi uçtu - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nde, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinde 9 bine yakın kişi paraşütle uçtu.

        2

        Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi İşletme Müdürü Salih Büyükkoca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinde Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan Babadağ'da yaşanan yoğunluktan dolayı memnun olduklarını belirtti.

        3

        Bayramda Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nde 8 bin 838 uçuş gerçekleştiğini anlatan Büyükkoca, "Yapılan uçuşların büyük bölümünü yerli turistler yaptı. Uçuş sayılarından memnunuz. Beklediğimizin biraz üzerinde uçuş gerçekleşti." dedi.

        4

        Bayramda Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nde 8 bin 838 uçuş gerçekleştiğini anlatan Büyükkoca, "Yapılan uçuşların büyük bölümünü yerli turistler yaptı.

        5

        Uçuş sayılarından memnunuz. Beklediğimizin biraz üzerinde uçuş gerçekleşti." dedi.

        6

        Bayram tatilinden sonra beklenen düşüşün yaşanmadığını vurgulayan Büyükkoca, yerli turistler evlerine dönse de yabancıların yamaç paraşütüne ilgisinin devam ettiğini kaydetti.